IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зимни палта – шест модела, които ще са на мода тази година

2 декември 2023 18 00

Ето как да се подготвите за студения период

Снимка: iStock

Снимка: iStock

В един перфектен свят зимното палто е две неща – слой защита и стилна дреха. Трябва да ви стопли и предпази от факторите на околната среда, но в идеалния случай ще бъде и нещо, което наистина нямате търпение да облечете. За наш късмет, най-добрите тенденции при палтата за 2023 година поставят отметка и в двете категории – те са толкова красиви, стилни и топли, че нямаме търпение да застудее. 

Тазгодишните тенденции в зимните палта имат силно влияние от стиловете на старата школа, но с леко модерни обрати, които създават устойчив на времето резултат. Свалящи се яки, неостаряващи материали и модни цветове са само някои от характеристиките на това, което ще бъде модерно при палтата за тази година. И не се притеснявайте – от вълна до изкуствена кожа, уютните опции са в изобилие. 

Ако си търсите ново зимно палто, тези шест стила са точно това, за което трябва да се оглеждате по магазините. Дайте почивка на старата черна зимна дреха, която носите всяка година, и се запасете с нещо ново, стилно и модерно. 

Шест модела зимни палта, които ще са на мода

1. Палто тип Sherpa

Годината 2000 или 2023 е? Палтото тип Sherpa е вечно допълнение към вашия гардероб, към което може да се обръщате години наред. С пухените и меки детайли, облицоващи вътрешността, яката и ръкавите на якето ви, едва ли има студен ден, в който този модел да не ви стопли. Би било небрежно да не споменем и колко адаптивно е якето. Може да го съчетаете с дънки, панталони или дори рокля и чорапогащник за по-официално облекло покрай празничния сезон.

2. Вълнено палто

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily (@emswells)

Вълненото палто е дефиницията за вечна дреха, но тази година го виждаме как леко променя формата си, като моделите варират от къси и дълги,до такива с премахващи се яки. Независимо дали зимата ще бъде мека или хапеща, на пазара със сигурност ще намерите вълнено палто, което ще ви свърши работа и ще завърши всеки ваш зимен тоалет.

3. Голямо кожено яке

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AMAKA (@amaka.hamelijnck)

Тази година заменяме вталените кожени якета с по-голям размер. Честно казано, колкото по-големи, толкова по-добре. Когато се сложи върху пуловер или суитшърт, коженото яке ще осигури достатъчно изолация за по-меките зимни дни и ще придаде на вашите тоалети предимство, от което сте подозирали, че имате нужда.

4. Ватирани пуфове

Пухеното яке винаги ще ви помогне през зимата, но ватираното пухено яке добавя допълнителен ефект към вашето облекло, от което се нуждаете в мрачните зимни дни. Обемистата визия на дрехата създава както уютна и топла атмосфера за вас, така и стилен повод за завиждане у околните. 

Аленото палто в действие: В хубаво или лошо време, Кейт Мидълтън винаги изглежда перфектно

Зимна мода – Джей Ло изкушава с палто

Есенна мода – Джорджина Родригес с актуален модел палто

5. Тренчкот

Торти за рожден ден, прически, тренчкоти – някои от любимите ни неща са още по-добри, когато са обемни. Тренчкотите са напълно подходящи за носене в по-хладните месеци, когато са допълнени от шалове, шапки, пуловери и други подобни топли аксесоари и дрехи. Можете също така да изберете модел от по-устойчив на атмосферните влияния материал, като кожа или вълна, за да уловите парижкия шик, който тренчкотът придава през цялата зима.

6. Изразителни палта

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ZEYNAB (@zey.ca)

Защо да носите обикновено черно палто всеки ден, когато можете да носите розово? Или нещо в металик? Или такова, което е украсено с кристали? Изящното палто може да повдигне настроението ви в най-мрачните дни, което е много необходимо, когато настъпят януари и февруари. Заложете на игривостта и изберете модел, който ще привлече вниманието и ще предизвика радост всеки път, когато го облечете. 

За още новини от света на модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

КоментариКоментари

Dora ( преди 5 месеца )