IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Празничен маникюр – 5 известни дами ни дават лесни идеи

30 декември 2020 14 30

Джей Ло предпочита по-изчистен

IStockphoto

Независимо дали ще отбележите празниците сами, по Zoom, или в тесен семеен кръг, е хубаво да пуснете коледния дух в дома си. Наред с украсата на елхата и лампичките на прозореца, няма лошо да помислите за тоалет, прическа, а защо не и тематичен маникюр. Вярно, 2020 г. не бе от най-успешните, но все пак ще я изпратим с настроение и надежда за по-хубави дни.

Дори и само да си срешете косата и сложите няколко фибички или се лакирате сами с червен цвят, самият факт, че правите нещо за себе си, ще ви донесе вдъхновение и ще ви накара да се усмихнете. Макар и да не вдигате голямо празненство с близки и приятели, вие заслужавате да се поглезите.

Много известни лица от музикалната сцена и телевизионния екран вече показаха своите нокти дни преди Коледа. С техните снимки те ще ни дадат идея за празничен маникюр, който тази година няма да е твърде натруфен, а по-скоро изчистен. Все пак, по него ще има брокат, звезди и различни декоративни елементи.

1. Дженифър Лопес

Сега много жени търсят идеи за празничен маникюр, но той е по-специфичен. Елхичките, лампичките, снежинките и еленчетата не отиват на всичко. Ето защо може да предпочетете класиката – така направи Дженифър Лопес.

Певицата позира със спортен комплект на Ivy Park, както и боти в същия цвят на Jimmy Choo x Timberland. Но впечатление правят заострените ѝ нокти в бяло – един от предпочитаните за зимен маникюр. Той се отличава на фона на медения цвят, в който са дрехите и обувките ѝ.

Джей Ло обича бижутата по ноктите, но този път е поискала нещо семпло и изключително подходящо за празниците.

2. Селена Гомес

Певицата обожава да се лакира с яркочервено, но този път е отишла при Маникюриста Том Бачик. Той ѝ е дал идеята да ѝ постави матово тъмночервено.

Но маникюрът на Селена е доста нестандартен. На част от ноктите си тя има златисти халки и дребни залепващи се елементи.

С въпросните нокти Гомес бе на корицата на списание Allue, а сега маникюристът ѝ споделя, че те са чудесно решение и за празниците.

3. Кайли Дженър

Новата празнична колекция от гримове на милиардерката е с лицето на Гринч – зеленото човече, което мрази Коледа. Подобно на него, ако ви е писнало да виждате идеи за маникюр със снежинки и всякакви други с коледни мотиви, просто се лакирайте в един от основните цветове за празника – червено, бяло, зелено или синьо.

В случая Кайли Дженър отново е с твърде дълги и заострени нокти, като те са с матово зелено, същото като нюанса на самия Гринч.

4. Ванеса Хъджинс

Ноктите с телесни тонове са голям хит за 2020 г. Американската актриса и певица предпочете бежово за основа, върху която има холограмни ленти.

Маникюристът на звездата Туй Нгуен споделя, че ѝ направил този маникюр за наградите на МТV тази година, но предвид неговия минималистичен стил, той става и за празничен – за дамите, които обичат да имат нокти с брокат или някакъв променящ се на светлината лак.

5. Клои Кардашян

Заедно с Кайлйли Дженър и Ким Кардашян, Клои също предпочита по-дългите нокти. Въобще, известните сестри са критикувани заради тях, но продължават „да дразнят“ дамите със свежите си маникюри.

Маникюристът Чаун показва, че за последно е правил нестандартен френски маникюр на Клои Кардашян, който е семпъл и ненатрапчив като коледните с червено и зелено.

Ето и още идеи за маникюр, които да разгледате:

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари