IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ново червило – кой цвят да изберете?

16 октомври 2022 13 30

Актуален през 2016 г. се завръща

БГНЕС

БГНЕС

Червило като черен въглен е една от тенденциите за есента, която да изпробвате за по-специален повод. Може и да ви се струва странно, но то няма да ви трябва само за предстоящия Хелоуин. Актуално през 2016-а, ето че се завръща.

Лизо и Лили Джеймс са звездите, които нямат нищо против да имат готически устни, нанасяйки върху тях черно червило. Този цвят е доста смел и никога няма да остане незабелязан.

На наградите VMAs 2022 Лизо се появи във визия, подчинена на черния цвят. И освен роклята, нейните устни също бяха с въпросния тон. И в съчетание с минималистичен грим с лек блясък, може да кажем, че определено ѝ отива.

Според Пресила Оно, гримьорката на Риана, черното червило е едно от актуалните за есен 2022. Макар да ви изглежда твърде груб цвят, за да го носите, може да си сложите малко розови сенки и дифузен руж, които сякаш го омекотяват и придават баланс, от който се нуждае вашето лице.

Омбре с черно червило – защо не?!

Всъщност, може един-два пъти да си сложите дебел слой черен цвят по устните – за клубно излизане или някой рожден ден. Ако смятате, че това червило е прекалено натрапчиво, може да го смесите с червено или друг любим ваш цвят, като направите нещо като омбре ефект.

Просто нанесете черно в ъглите на устните, а по останалата част – червено или виненочервено. Това ще даде един артистичен привкус на вашата визия.

Иначе, вдъхновени от грима през 2016-а, когато черното червило бе на мода, може да кажем, че тази есен то ще върви на опушен грим. Все пак не прекалявайте, особено ако не отивате на Хелоуин.

Разбира се, ако искате по-натрапчив грим за вашата готик визия, може да ползвате светлолилави сенки. И след поставянето на черен цвят на устните, нанесете малко брокатен гланц за устни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари