IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Идеи за зимен маникюр – цветовете, за които да се оглеждате

2 декември 2023 15 00

Какво ще е популярно за ноктите ви през следващия сезон

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Независимо дали сте любители на тиквеното лате с подправки и оранжево-кафявите тонове, които са толкова популярни през есента, зимата в крайна сметка ще настъпи – както и зимните тенденции в лаковете за нокти. Въпреки че ноктите с тиквени подправки са страхотна есенна опция, има много зимни цветове за маникюр, които са също толкова красиви. 

Ако искате дизайн, който да ви накара да се почувствате топло и уютно в мразовитото студено време или такъв, който отразява хладния пейзаж, има множество цветови възможности, които да опитате през по-студените месеци. Същото важи и ако искате празнични нокти, за да отпразнувате любимия си празник. Или може би искате универсален, неутрален маникюр, на който можете да разчитате, за да изглеждате красиво през целия сезон. 

От богато, наситено кестеняво до ледено яркосиньо, има широка гама от интересни нюанси, в които да потопите пръстите си. Освен цвета, можете да си поиграете с текстурата и покритието на вашия маникюр. Гланцираните нокти винаги са класически избор, докато матовите могат да бъдат както очарователни, така и модерни. Дебелият блясък и дълбоките холограмни отблясъци също могат да бъдат много забавни и супер красиви

Така че, независимо дали искате забавен маникюр, който да подхожда на любимия ви празничен пуловер, или класически неутрален със сезонен акцент, предлагаме ви някои наистина красиви цветове, които да имате предвид през зимния сезон. 

Идеи за зимен маникюр – цветовете, за които да се оглеждате

Подправен чай

Ако търсите нещо, което да ви стопли в един студен ден, чаеният маникюр е най-добрият вариант. Този наситен и кремав цвят може не само да ви напомни за една от любимите ви напитки, но топлият неутрален нюанс е също така невероятно гъвкав. Ще се съчетае с широка гама от ваканционни тоалети през целия сезон. Заедно с това, цветът е хубав преходен нюанс, който да носите, когато есента преминава в зима. 

Снежнобяло

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @borcsanails

Ако сте вдъхновени от снежнобелия пейзаж, блестящият перлен маникюр е вълнуваща опция, която може да опитате. Или ако ви липсва снегът, този бял дизайн може да бъде решението да се сдобиете с желаната доза снежинки, без да страдате от ниските температури. Така или иначе, маникюрът е не само елегантен сам по себе си, но може да бъде и добър празничен избор. Ако искате да го направите още по-блестящ, може да добавите перлени нотки. 

Тъмна слива

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ???? (@witchhandnails)

Ако бляскавите пастелни цветове не са по вашия вкус, наситеният нюанс на слива може да бъде чудесна алтернатива. Това е очевидна опция за любителите на лилавото. Също така е страхотен избор за дамите, които харесват бордо и искат да опитат нещо съвсем малко по-различно от предпочитания им цвят. Освен това, точно като чаения маникюр, това е друг нюанс, който е чудесен за преходния период от есен към зима. 

Наситено бордо

Разбира се, наситеното бордо винаги е един от тенденциозните цветове за зимния сезон. Не само, че този класически цвят за маникюр е смел, драматичен и вечно красив, но има нещо интересно в тъмното бордо, което ще ви накара да се почувствате топло и уютно в студения зимен ден. Ако обаче искате да промените леко класиката, добавянето на златни акценти върху ноктите или избирането на холографски нюанс на бордо, може да внесе искрящ обрат в този популярен дизайн. 

Капучино

Малко по-блед и студен от чаения нюанс, капучиното е друга страхотна, уютна, неутрална опция за зимата. Цветът е уникален за всеки, който иска нещо универсално, което все пак носи сезонна атмосфера. Друг плюс на този сдържан цвят е, че е подходящ за офис среда и лесно може да се съчетае с всяко облекло или грим. 

Тъмнозелено

Освен дръзкото червено, какво по-празнично от наситено, богато зелено? Независимо дали избирате по-ярък изумруден или по-тъмен цвят на борово дърво, този нюанс има много чар и може да бъде интересен и забавен. Може да го носите самостоятелно или да го комбинирате с други актуални зелени опции като маслини или матча. Освен това може дори да го съчетаете с няколко кафяви, златни или сребърни нокти, ако искате малко повече разнообразие. 

Зимен маникюр: 4 идеи с черен цвят

Зимен маникюр: 6 идеи за блестящо омбре

Зимен маникюр – 5 дизайна, които да опитате този сезон

Меко червено

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @kazazinailss1

Разбира се, тъмночервеното е класика и предпочитана опция за мнозина през празничния сезон. Въпреки това, ако търсите нещо малко по-различно и по-спокойно, мекият червен маникюр е страхотен вариант. Не само че все още има топлата, уютна привлекателност на червеното, но носи със себе си и забележимо по-скромно и непринудено усещане. 

За още идеи за маникюр и новини от света на красотата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари