IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Опра Уинфри променила градината си за интервюто с Адел

18 ноември 2021 14 40

Тв водещата успя да предразположи певицата, обличайки сходен тоалет

БГНЕС

БГНЕС

Меган Маркъл и съпругът ѝ Хари дадоха интервю за Опра Уинфри, в което разказаха за своя нов живот и отделянето им от британското кралско семейство. После фенове на Бритни Спиърс пожелаха тя да каже истината за попечителството ѝ именно пред тв водещата. А преди няколко дни Адел, която се завърна на сцената с пълна сила, изля душата си пред нея. Сигурно ще си кажете „Голяма работа е тази!“ и ще се окажете прави. Защо ли? Просто всеки един журналист може да се добере по един или друг начин до звезда, с която да си донесе повече гледания или прочитания, но истинският ще направи така, че да накара госта си да се чувства добре и ще го предразположи така, че да получи отговор и на най-провокативните въпроси.

Гледайки видео от срещата между Адел и Опра, ще видите, че певицата не спира да се усмихва и сякаш сияе. За това допринася и Уинфри, която подбрала дрехите си така, че да е в унисон с нея, освен това префасонирала и градината си.

67-годишната водеща признава, че променила някои неща в последния момент, като например своя аутфит.

„Бях толкова развълнувана да се срещна с Адел за първи път“, обясни Уинфри пред своя сайт Oprah Daily. По думите ѝ, макар да има огромен гардероб с дрехи, през последните две години, подобно на много хора по света, тя няма много изяви. Ето защо се замислила какво да облече и решила че градината ѝ с рози има нужда от промяна.

Първо водещата искала да носи костюм в кайсиев цвят на марката Sally LaPointe. Но след като видяла, че Адел е цялата в бяло, се отказала от него.

„Мислех си, уау, ще изглеждам като папагал до нея“, спомня си Уинфри, която не искала да се откроява на екрана.

В крайна сметка Уинфри и жената, грижеща се за стайлинга ѝ, избират гащеризон Brunello Cuccinelli и кремаво сако от гардероба, като добавят бели рози в градината.

„Толкова много се притеснявах, но това беше правилният избор за мен“, обясни тя, разкривайки, че екипът ѝ много бързо премахнал цветните рози от мястото, избрано за снимки.

По всичко личи, че промените в последния момент допринасят за отпускането на Адел, която разказа за първи път доста неща от личния си живот.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари