IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ядосаната Парис Хилтън: Бебето ми е напълно здраво!

24 октомври 2023 10 40

Звездата сподели, че я „боли“ сърцето след коментарите за голямата глава на сина ѝ

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Парис Хилтън каза, че сърцето я „боли“ след обидните коментари за главата на сина ѝ Финикс. “Мечтая да бъда майка откакто се помня. Всеки ден с него е напомняне за това, което наистина има значение в живота“, написа звездата в профила си в социалната мрежа.

Хотелската наследница обясни в своята история в Instagram колко „неприемливо“ е последователите ѝ да „нарочват“ детето ѝ и да го заливат с обидни, негативни коментари.

На 19 октомври 42-годишната Хилтън публикува серия от снимки на сина си, когото споделя със съпруга си Картър Реум, за да отбележи първото му пътуване до Ню Йорк. Потребител на TikTok обаче посочи, че момченцето има твърде голяма глава и я попита директно дали бебето не е прекарало енцефалит. Този жесток коментар накара Хилтън веднага да отговори, че нейният „ангел е напълно здрав“ и „просто има голям мозък“.

Парис разшири отговора си на коментарите за главата на сина си с думите: „Живеейки живот в светлината на прожекторите, ясно ми е, че ще бъда коментирана, но прицелването в посока на моето дете е напълно неприемливо“, започна тя.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Хилтън написа, че реакцията на обществеността „дълбоко“ я е наранила. „Това наранява сърцето ми по-дълбоко, отколкото думите могат да опишат. Работих усилено, за да култивирам среда, която е изцяло базирана на любов, уважение и приемане, и очаквам същото в замяна“, написа новата майка.

Знаменитата блондинка добави още, че навигирането в майчинството като личност в социалните медии я е поставило под лупа.

„Ако не публикувам снимки на бебето си, хората решават, че не съм добра майка, а ако го публикувам, има някои хора, които са жестоки и пълни с омраза, а аз съм горда работеща майка и бебето ми е напълно здраво, очарователно и ангелско“, написа Хилтън, добавяйки, че синът ѝ се е превърнал в „най-голямата благословия“ в живота ѝ.

Хилтън заключи още: „Трудно е да се разбере, че има хора в света, които биха се прицелили в такава невинност. Надявам се, че хората могат да се отнасят един към друг с повече доброта и съпричастност.“

Хилтън и 42-годишният ѝ съпруг Картър Реум, за когото тя се омъжи през 2021 г., посрещнаха първото си дете изненадващо на 16 януари чрез сурогатна майка. Парис обяви появата на Финикс осем дни след раждането му в Instagram със снимка в близък план, на която тя държеше ръчичката му.

Хилтън също така каза тогава пред списание People, че тя и Реум не са сами в отглеждането на сина си, а че получават помощ от родителите на звездата – майка ѝ Кати Хилтън и баща ѝ Рик Хилтън.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

КоментариКоментари

Mari ( преди 6 месеца )
Дано! Но прилича на хидроцефал
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар