IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ан Хатауей: Казаха ми, че кариерата ми ще се срине

15 ноември 2023 10 50

Актрисата признава, че не приема нищо за даденост

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ан Хатауей зашеметява с множество пикантни тоалети и разказва колко е горда да продължи да се снима на нейната възраст.  Холивудската звезда позира в секси фотосесия за списание Porter, а в интервюто признава, че е била предупредена, че кариерата ѝ някой ден ще се срине.

Ан споделя, как се е страхувала, че кариерата ѝ ще приключи до към 35-годишна възраст, тъй като много хора от филмовата индустрия са я предупреждавали, че когато достигне определена възраст, вече няма да е търсена актриса и няма да получава роли.

Хатауей е последната звезда от корицата на изданието за 2023 г., а в статията тя споделя, че не приема нищо за даденост. „Когато започнах да работя в тази индустрия, още като дете, бях предупредена, че кариерата ми ще падне от скала докато навърша 35-годишна възраст, нещо, с което много актриси се сблъскват.“

„Днес обаче все повече жени имат кариера и на по-напреднал етап от живота си, което според мен е фантастично“, добавя чаровната брюнетка.

„Очевидно това не означава, че трябва да парадирам. Имам толкова много поводи за гордост, но и толкова много неща за поправяне“, казва още тя.

На друго място в интервюто Ан разкрива, че винаги се е стремяла към по-големи висоти в кариерата си, разкривайки: „Винаги съм била наистина искрена в това, че съм амбициозна личност“.

„Имам цели, имам мечти; те не изглеждат много по-различно, отколкото когато бях по-млада, но все още ги преследвам“, разкрива Ан, казвайки още: „Да бъда забавна е по-рисковано, отколкото да бъда искрена, защото мисля, че чувството ми за хумор е различно от това, което хората смятат, че е моето чувство за хумор. Имам по-остър хумор и често ме разбират погрешно“.

Актрисата заявява още, че силно вярва в искреността и че е наясно, че завинаги ще бъде синоним за света на модата, след като е изиграла асистентката на главната редакторка на модно списание (в ролята Мерил Стрийп) в хитовия филм „Дяволът носи Прада“.

Миналия месец Ан каза, че би се радвала да заснеме друг проект с Мерил. Тя каза пред Entertainment Tonight: „О, Боже мой, бих се радвала на това. Много го искам, но Мерил е много заета“.

В новата си, зашеметяваща фотосесия актрисата носи дрехи на Balenciaga, Tom Ford, Bottega Veneta и Gucci.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

КоментариКоментари