IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звездни бебета 2023: Кои знаменитости се сдобиха с деца тази година

30 декември 2023 18 00

Разберете кои известни личности увеличиха семействата си през изминалата година

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

През 2023 г. много знаменитости се сдобиха с ново потомство. Някои топзвезди изненадаха феновете си с новината, че са станали родители, като например холивудските ветерани Ал Пачино и Робърт де Ниро, които се сдобиха с бебета, въпреки че са на над 80 години.   

Изминалата година беше специална и за други известни личности като Риана, която посрещна второ дете, за Гордън Рамзи, който се сдоби с шесто, за Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс, които приветстваха четвърто дете и други.

А ето и списък на повечето знаменитости, които станаха родители през 2023 г.:

Гордън и Тана Рамзи 

Гордън Рамзи и 49-годишната му съпруга Тана показаха новороденото си бебе от родилното, изненадвайки света с появата на шестия си наследник. 56-годишният шеф готвач написа в Instagram на 11 ноември: „Какъв невероятен подарък за рождения ми ден, моля, приветствайте Джеси Джеймс Рамзи, Още един пакет любов към бригадата Рамзи!!“. Двойката, която сключи брак през 1996 г., сега споделя трима синове и три дъщери.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gordon Ramsay (@gordongram)

Джеймс Мидълтън и Ализи Тивенет

Кейт Мидълтън отново стана леля, след като брат ѝ Джеймс посрещна първо дете със съпругата си Ализи Тевенет. Джеймс и Ализи се запознаха през 2018 г., а се ожениха през 2021 г. Двойката обяви бременността през лятото в Instagram. „Ще завършим годината с най-ценното малко допълнение към нашето нарастващо семейство“, написа той до снимка на съпругата си с едно от кучетата им, Мейбъл.

Освен че е леля на малкото дете на Джеймс и Ализи, Кейт Мидълтън е леля и на трите деца на по-малката си сестра Пипа Мидълтън – Артър, Грейс и Роуз.

Линдзи Лоън и Бадер Шамас

Линдзи роди бебето Луай на 17 юли. Това  е  първи син за червенокосата актриса и за мъжа ѝ Шамас, за когото тя се омъжи тайно през 2022 г.

Кортни Кардашян и Травис Баркър

Риалити звездата роди първо дете на съпруга си Травис Баркър преди два месеца. Така 44-годишната брюнетка увеличи смесеното им семейство от шест на седем деца. Синът на двойката ще носи името Роки. От предишната си връзка със Скот Дисик Кортни има трима наследници – двама сина и една дъщеря, а Травис също има три деца от предишния си брак, като една от дъщерите му е осиновена. 

Кит Харингтън и Роуз Лесли

Звездите от „Игра на тронове“ продължават да живеят живота, за който Джон Сноу и Игрит можеха само да мечтаят. Медиите потвърдиха, че на 3 юли двойката е приветствала второто си дете, което е момиченце. Двамата са заедно от 2011 г., а по-голямото им дете, което се роди през 2021 г., е момче.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessie J (@jessiej)

Джеси Джей и Чанан Сафир Колман

Певицата Джеси Джей посрещна първото си дете през май месец. „Преди една седмица целият ми живот се промени“, написа тя в Instagram на 19 май. „Синът ми влезе в този свят и сърцето ми стана двойно по-голямо. Усещането е неописуемо. Летя влюбена.“, добави още тя.

Серина Уилямс и Алексис Оханян

Серина Уилямс обяви, че тя и съпругът ѝ Алексис са посрещнали бебе номер 2, отново момиче, което носи името Адира Ривър Оханян – на 22 август в TikTok. „Добре дошъл, мой красив ангел“, озаглави тя видеото. Тенис звездата за първи път шокира феновете с бременността си през май, като се появи на Met Gala с голям корем. Уилямс и съоснователят на Reddit за първи път станаха родители през 2017 г., когато посрещнаха първородната си дъщеря Олимпия.

Риана и A$AP Rocky

Певицата и рапърът станаха родители за първи път през май 2022 г., когато синът им RZA (Реза) се появи на бял свят. През лятото на 2023 двойката се сдоби с още едно момче, което се казва Райът Роуз. Попзвездата показа, че е бременна за втори път по време на изпълненията си на полувремето на Супербоул в Аризона през февруари.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RIHANNA (@ririgalbadd)


Наоми Кембъл

Наоми Кембъл стана майка на второ дете на 53 години, като обяви новината през юни 2023 г. „Мой малък, скъпи, знай, че си ценен безмерно и заобиколен от любов от момента, в който ни удостои с присъствието си“, написа тя в Instagram, като допълни. „Истински дар от Бог, благословен! Добре дошъл Babyboy.“ Супермоделът, който се сдоби с дъщеря през май 2021 г., добави: „Никога не е късно да станеш майка.“

Ники Рийд и Иън Сомърхолдър

Ники и Иън също станаха родители за втори път, разкривайки в Instagram на 29 юни, че са се сдобили със син. Малкият е „роден у дома във вода и заобиколен от толкова много любов“, написа звездата от „Здрач“ на последователите си, добавяйки, че сърцето ѝ „е удвоило размера си … за миг“. Тя и бебето на звездата от „Дневниците на вампира“ се присъединиха към по-голямата си сестра Боди, която се роди през 2017 г.

Ал Пачино и Нур Алфала

Ал Пачино и приятелката му Нур Алфала посрещнаха бебе заедно през юни 2023 г. Известният актьор и много по-младата му приятелка бяха съответно на 83 и 29 години, когато станаха родители. Новината за раждането на детето дойде само две седмици след като се разбра, че Алфала е бременна от Пачино.

Принцеса Юджийн и Джак Бруксбанк

Принцеса Юджийн и съпругът ѝ обявиха на 5 юни, че са се сдобили с второто си дете, момченце на име Ърнест. „Оги вече обича да бъде голям брат“, написа кралската особа чрез Instagram, отнасяйки се към по-големия си син, който носи името Огъст. Тя и Бруксбанк са женени от 2018 г., а първото им дете се роди през 2021 г.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mark Zuckerberg (@zuck)

Марк Зукърбърг и Присила Чан

Марк Зукърбърг представи третото си дете – отново дъщеря, на 23 март. „Добре дошла на света, Аурелия Чан Зукърбърг!“, написа основателят на Facebook чрез Instagram. „Ти си такава малка благословия.“ Той и Присила, с която са заедно от колежа са родители още на дъщерите Макс и Август.

Дженифър Гейтс и Найел Насар

На 4 март дъщерята на Бил Гейтс – Дженифър, каза на последователите си в Instagram, че „здравото“ ѝ бебе се е появило на бял свят. Въпреки че двойката не разкри името на малката си дъщеря, те показаха босите крака на новороденото в сладка семейна снимка. Дженифър се омъжи за колегата си жокей – Насар през октомври 2021 г., разкривайки бременността си през ноември следващата година.

Айрланд Болдуин и RAC

Бившият модел и дъщеря на Ким Бейсинджър и Алек Болдуин, и нейният приятел RAC посрещнаха първото си дете, дъщеря на име Холанд. Бебето е първото внуче на многодетния татко Алек. 27-годишната Болдуин сподели новината в своя Instagram на 18 май със снимка, на която позира с бебето си и 38-годишния си любим. През януари Болдуин разкри как е избрала името на момиченцето си. „Аз съм Ирландия, така че искахме друго име на държава, за да запазим традицията“, каза тя в подкаст за People. 

Робърт де Ниро и Тифани Чен

Робърт де

Робърт де Ниро, Тифани Чен, Getty

Докато популяризираше новия си проект – About My Father, 79-годишният актьор, за когото се знаеше, че има шест деца, разкри в интервю през пролетта, че е станал баща отново с думите: „Седем са всъщност..., наскоро се сдобих с бебе.“ На 11 май каза в предаването CBS Mornings, че  с приятелката му Тифани Чен имат момиченце, което се казва Джиа Вирджиния Чен Де Ниро. Робърт каза: „Това бебе беше планирано“.

Даниел Радклиф и Ерин Дарк

Хари Потър или по-точно Даниел Радклиф вече е баща! Актьорът и дългогодишната му приятелка Ерин Дарк, която той срещна на снимачната площадка на филма Kill Your Darlings през 2012 г., посрещнаха първото си дете заедно на 25 април. 

Хилари Суонк и Филип Шнайдер

Хилари Суонк и съпругът ѝ Филип Шнайдер официално са родители на близнаци – момче и момиче. 48-годишната актриса сподели новината в Instagram на 9 април, публикувайки снимка, на която гушка двете си новородени, докато гледа залеза. „Не беше лесно, но си струваше. Честит Великден!“, написа Хилари.

Кейли Куоко и Том Пелфри

Кейли Куоко

Кейли Куоко и Том Пелфри; Снимка: Getty Images

Кейли Куоко и Том Пелфри посрещнаха първото си дете заедно, момиченце на име Матилда, на 30 март. Куоко сподели първите снимки на новороденото си в Instagram на 1 април, като написа, че тя и Пелфри са „изключително щастливи и благодарни за това малко чудо.“ Тя завърши публикацията с малко похвали към Пелфри: „Не мислех, че мога да се влюбя още повече в теб, но го направих“.

Джон Леджънд и Криси Тейгън

Криси Тейгън и Джон Леджънд посрещнаха четвъртото си бебе в началото на годината. Певецът  разкри новината по време на концерт на 13 януари, само часове след раждането на тяхното „малко бебе“. „Какъв благословен ден“, каза Леджънд пред People. Тейгън и Леджънд имат шестгодишна дъщеря Луна и четиригодишен син Майлс. През 2020 г. моделът претърпя опустошителен аборт. Близо две години по-късно тя обяви последната си бременност в Instagram през август 2022 г.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

КоментариКоментари