IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гордият Зейн Малик се похвали с постиженията на 3-годишната си дъщеря

10 май 2024 15 00

Музикантът споделя Кай с бившата си приятелка Джиджи Хадид

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Зейн Малик е изключително горд с дъщеря си Кай и иска целият свят да го знае. 

В ново интервю за L'Officiel 31-годишният изпълнител повдигна леко завесата на личния си живот, споделяйки новини около 3-годишната си дъщеричка. Той заяви, че момиченцето вече започва да осъзнава с какво се занимава баща ѝ и дори изявява желание да му помага. Въпреки че все още не ѝ се отдава тази възможност, защото Малик записва песните си много след вечерния ѝ час, Кай знае, че татко прави песни и музика.

„Когато чуе песен по радиото, започва да пита всеки дали това не съм аз. Но когато е с мен, малко се срамува“, казва още Зейн.

Бившият член на One Direction допълва, че дъщеря му вече е започнала да проявява собствения си музикален талант. „Кай определено има естествен талант. Знам, че звучи налудничаво, защото все още е на 3 години, но запомнянето на реплики, особено ако са форматирани в музикален смисъл, е невероятно. Тя помни всяка песен, която ѝ хареса“, хвали се Малик. Допълва, че момиченцето все още не е експерт, но хваща част от ритъма, когато бие барабани или свири на друг инструмент.

И макар музикантът в семейството да е именно Зейн, той не смята, че Кай е наследила таланта от него. По думите му, Джиджи Хадид е била много добра в играта Guitar Hero, особено на барабаните, което го навежда на мисълта, че момиченцето им по-скоро е прихванало от нейните гени. „Аз бях трагичен на тази игра, а тя ме биеше постоянно. Уж аз съм музикантът, а тя винаги беше победител!“, казва с усмивка Малик.

Макар Зейн, който се раздели с Джиджи Хадид през 2021 година, да се радва на потенциала Кай да последва неговите стъпки в музиката, той също така не може да скрие гордостта от цялостното израстване на дъщеря си.

„Невероятно е да видиш каквото и да е развитие, не само в музикалния смисъл, а и в човешкия. Тя помни цели книжки, които съм ѝ чел и понякога дори чете на мен. Не знае какво точно означават думите, но помни какво съм казал и повтаря всичко на страницата“, казва той.

Освен това 3-годишното момиченце помага на баща си да кръщават животните във фермата му във Филаделфия. Малик живее там от пет-шест години, закупувайки имота още докато беше заедно с Джиджи. Така той се намира по-близо до къщата на моделката, което му позволява и по-често да вижда дъщеря си.

На територията на фермата Зейн отглежда кокошки, костенурки, кучета и котки. Обещава, че някой ден, когато има повече време, ще се захване сериозно с работата по имението и ще го превърне в още по-подходящо за животните място. Казва, че иска да отглежда и коне, но е наясно, че това изисква доста работа, така че все още се въздържа от закупуването им.

След обвинения в насилие: Джиджи Хадид и Зейн Малик се разделиха

Зейн Малик за ролята си на баща и живота с Джиджи Хадид

Джиджи Хадид и Зейн Малик споделиха първа семейна снимка с дъщеричката си

Попитан дали кръщава животните си, изпълнителят сподели, че го прави заедно с малкото си момиченце.

„Трябва някак си да останеш свързан с животните и аз обичам да ги кръщавам, особено когато дъщеря ми ми помага. Много е забавно“, казва Малик.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by khai ? (@khaimalikzigi)

Миналия месец Зейн отбеляза рождения ден на Кай, публикувайки колаж от снимки в своята история в Instagram. Той нарече дъщеря си „най-прекрасната душа, която познавам“ и допълни, че всеки ден, прекаран с нея, е истинска благословия, която не може да опише с думи. Изпълнителят благодари на Кай за цялата любов, която е донесла в живота му и бе категоричен, че не може да си представи и ден без нея.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари