IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Есенна мода: 6 тоалета, които да носите през сезона

23 септември 2022 10 30

Време е за промяна на гардероба

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Едва ли има сезон, който да е като есента. Докато летните тенденции идват и си отиват с мигване на окото, есента изглежда ги смекчава малко, позволявайки на старите ни фаворити да се завърнат, като същевременно се появяват и нови тенденции. Какъв по-добър начин да започнете новия сезон от това да имате множество готови есенни тоалети, подредени в гардероба?

Да знаете как да носите комбинация от дрехи всеки ден е също толкова важно, колкото и самите дрехи. От излизане до близкия магазин до ходене в офиса, безупречното есенно облекло трябва да ви накара да почувствате две неща - увереност и стил.

Ако търсите подходящи тоалети за онези дни, когато не сте сигурни какво да облечете, не се притеснявайте. Имаме шест предложения, които са лесни, удобни, стилни и най-вероятно вече притежавате нужните дрехи в гардероба си. 

6 тоалета, които да носите през есента

1. Късо яке и дънки

Късите якета завинаги ще останат основен продукт за есента, като това по никакъв начин не ни пречи. Дори напротив - харесваме тези модели заради комбинацията им от уют и прохлада, която предоставят. В променливото време винаги трябва да носим със себе си нещо горно, което да ни стопли в студените сутрини и вечери, но да не е много дебело или дълго, за да не ни стане прекалено топло. 

Скъсеното яке е идеален избор, тъй като температурите все още не са паднали твърде много и все още имате възможност да покажете онези любими дънки с висока талия. В съчетание с панталони или дънки с широки крачоли, тази комбинация не може да бъде победена. 

2. Плетен тоалет и боти

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LAURA BYRNES (@laura.byrnes)

Помислете за спортен костюм, но малко по-елегантен. Едноцветните комплекти са идеални за онези есенни дни, в които искате да промените визията, но все пак искате да останете възможно най-комфортно. Безкрайно мултифункционален, комплектът с пуловер изглежда страхотно самостоятелно или съчетан с едноцветни аксесоари. За завършек, добавете любимите си боти. 

3. Тренчкот и ботуши

Какво по-лесно от това да облечеш огромен тренчкот върху семпъл тоалет и да го наречеш тоалет? Тренчкотът не само говори сам за себе си, но, когато е съчетан с чифт впечатляващи ботуши, комбинацията със сигурност ще привлече вниманието. Фактът, че създаването на тази визия изисква минимални усилия, още повече ни привлича. 

4. Пуловер и маратонки

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ZEYNAB (@zey.ca)

Това, което е страхотно в това лесно облекло, е, че наистина върви с всеки чифт панталони - деним, рипсени плетива или клин. Това е класическа есенна комбинация, която е безупречна. Всички имаме пуловери у дома, така че защо не го извадите от гардероба, за да го съчетаете с любимите си панталони и маратонки.

5. Пуловер с яка и панталони

Ако все още нямате чифт есенни панталони в гардероба си, сега е вашият шанс. Изглежда, че широките крачоли са тук, за да останат и то с причина. Те изглеждат страхотно с абсолютно всичко и излъчват елегантност и стил. Тази есен ги съчетайте с пуловер с голяма яка. Контрастните текстури вървят ръка за ръка. 

6. Голям блейзър и сабо

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ASHLEY CASSIDY (@ashbegash)

Сабото е абсолютно навсякъде в момента. Какъв по-добър начин да ги комбинирате от вечен дизайн, който изглежда добре с всичко? Може комбинацията да изглежда странна на пръв поглед, но тук всъщност не се цели модно изявление, а по-скоро удобство и комфорт докато тичате до магазина. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

Мери Бери ( преди 1 година )
Голям кич.Кое от кое по -грозно
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар