IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Иванка Тръмп копира стила на Кейт Мидълтън

22 юни 2023 08 30

Ето на каква рокля заложи тя за рождения ден на дъщеря си

БГНЕС

БГНЕС

Иванка Тръмп показа, че не е безразлична към кралската мода. Дъщерята на бившия президент на САЩ демонстрира елегантна визия на 13-ия рожден ден на дъщеря си. За повода, който бе съчетан с традиционния еврейски ритуал бат мицва, тя облече рокля в стила на Кейт Мидълтън.

Най-голямата дъщеря на Доналд Тръмп явно се е вдъхновила от тоалета на принцесата на Уелс, с който тя се появи на филмова премиера в Лондон през септември 2021 г.

Иванка, която е бивш старши съветник на президента, е събрала близките си на кокетно празненство във Сърфсайд, Флорида. За него тя и дъщеря ѝ сияят в бляскави тоалети.

Рокля с пайети – в гардероба на Кейт Мидълтън и Иванка

Наследницата на Доналд Тръмп сподели няколко снимки от рождения ден на най-голямото си дете – Арабела. На тях тя позира със страхотната рокля с пайети на Jenny Packham. Моделът е почти идентичен със златна версия, която съпругата на принц Уилям облече за премиерата на новия филм за Джеймс Бонд преди две години.

От своя страна тийнейджърката е с персонализирана рокля на бранда Custom by Zoe. тя се отличава с омбре ефект, като в горната част е металносиньо, като надолу прелива в златисто, след което отново в син плат. От горе до долу тя е с нежни брокатени частици, които реагират на светлината.

Иванка Тръмп не за първи път копира стила на принцесата на Уелс

Модни експерти припомнят, че Иванка неведнъж търси вдъхновение за нови покупки от самата Кейт Мидълтън, а и от много други кралски особи. За сватбата на сестра си Тифани Тръмп през ноември тя носеше синя рокля в гръцки стил с шал. Моделът е реплика на роклята, която Грейс Кели, принцесата на Монако, носи във филма „Да хванеш крадец“.

През изминалия уикенд Иванка е забелязана със синьо-бяла рокля на точки. Тя е с бяла яка и маншети на ръкавите. Предполага се, че е на марката Alessandra Rich. Същият модел Кейт облече за публичен ангажимент през май 2019 г. Освен това тя харесва и всичко на Emilia Wickstead – марка, на която британската кралска особа също е голям почитател.

В началото на месеца принцесата на Уелс и дъщерята на Доналд Тръмп се засякоха на сватбата на принц Хюсеин в Йордания. За бракосъчетанието на първородния син на кралица Рания Мидълтън носеше дълга рокля в розово и златно. Тя бе на Jenny Packham, декорирана с множество пайети.

Междувременно Иванка бе заснета с небесносиня рокля на Alex Perry, която се отличаваше с подчертани рамене и усукана материя на корсажа.

Кейт Мидълтън и принц Уилям – на кралска сватба в Йордания

Принцесата в розово – Кейт Мидълтън следва популярна тенденция

Кейт Мидълтън показа висша мода в Лондон

Дъщерята на Доналд Тръмп го игнорира в социалните мрежи

Докато едни коментират как е била облечена Иванка за бат мицва на дъщеря си, други изтъкват, че на нито една от снимките не се вижда Доналд Тръмп. А той и съпругата му Мелания са били сред гостите на партито.

„Обичам баща си и обичам страната си. Днес изпитвам болка и за двете“. Това написа дъщерята на бившия президент, след като избухна новината, че той става обвиняем. Днес, споделяйки най-хубавите моменти от рождения ден в дома им, тя е решила да не споделя общи снимки с него. Тоест – да го игнорира в социалната мрежа и да се презастрахова от негативни коментари.

Все пак, по-наблюдателните са забелязали, че Доналд се вижда в част от снимките от милото семейно тържество. Но е качен в историите в Instagram, на номер 20, след други кадри.

Тръмп е усмихнат и е вдигнал палец, позирайки до своята внучка Арабела.

За разлика от сестра си Иванка, лара Тръмп не се притеснява да качва снимки на баща им, дори наскоро показа колко добър дядо е.

За още новини от света на звездите, киното и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари