IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принцесата в розово - Кейт Мидълтън следва популярна тенденция

24 май 2023 10 30

Представителката на кралското семейство отказа да даде автограф

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Популярността на розовия цвят изглежда няма скоро да бъде победена, като все повече известни личности се насочват към него. Заради яркостта си и живота, който носи, нюансът е подходящ както за ежедневни, така и за официални събития. Видяхме го на червения килим, в социалните мрежи, а сега той става част и от кралския гардероб. 

В началото на седмицата Кейт Мидълтън изненада градинарите на изложението за цветя в Лондон, носейки позната рокля. За пореден път принцесата доказва, че е привърженик на устойичивата мода, избирайки нещо старо в замяна на новите дизайни. Така тя преподава урок по опазване на околната среда и доказва, че не всяко следващо събитие има нужда от специално ушита рокля или костюм. 

За посещението си Кейт носеше двуцветна розова миди рокля на ME+EM с копчета, която включваше деколте с яка, колан за пристягане на талията и полупрозрачни ръкави. Семплите златни висящи обеци и кафявите еспадрили с връзки бяха единствените аксесоари към роклята, като Мидълтън завърши визията, като оформи косата си на обемни вълни, разделени на път. 

Кейт Мидълтън

Снимка: Getty Images

Гримът й изглеждаше също толкова елегантен и бляскав, състоящ се от розов фон дьо тен и ярко розов гланц. Кралската особа не можеше да спре да се усмихва, докато се ръкуваше с присъстващите на събитието и носеше розово растение в саксия, което пасваше перфектно на тоалета й. 

Въпреки че Кейт със сигурност направи ансамбъла свой собствен, това не е първият път, когато яркорозовата рокля е забелязана върху човек от кралското семейство. Според Daily Mail, майката на принцесата, Карол Мидълтън, последно е носила цветния тоалет, когато присъства на първия ден от състезанията Royal Ascot миналия юни. Преди това Кейт също беше видяна да носи роклята, когато беше на среща с Мила Снедън, 5-годишно момиче, борещо се с левкимия, през май 2021 година

Малко след като пристигна на изложбата за цветя, Мидълтън се присъедини към деца от 10 различни начални училища за обеден пикник. Всички заедно обиколиха градините и се насладиха на външната кухня. 

Кейт Мидълтън,

Снимка: БГНЕС

По време на срещата с малчуганите принцесата на Уелс не забрави за кралските правила и тяхното стриктно спазване. Тя се въздържа от раздаването на автографи докато се опитваше да идентифицира буболечки и бръмбари заедно с децата. Когато те помолиха Кейт да им подпише скиците, тя вежливо отказа. 

"Не мога да напиша името си, но мога да рисувам", отговори съпругата на принц Уилям. Тя нарисува цвете за 7-годишно момиче на име Руби, дърво за друга малка дама и езерце, заобиколено от растения, за трето дете. 

Когато отново я попитаха защо не може да се подпише, кралската особа обясни, че просто това е от онези правила, които трябва да се спазват. Според Daily Express, членовете на кралското семейство избягват да дават автографи поради риска от фалшификация. Този протокол обаче не им пречи да се снимат с феновете, като Кейт и Уилям често позират с доброжелатели по време на кралските си обиколки. 

Кейт Мидълтън,

Снимка: БГНЕС

По време на посещението си на изложението за цветя Кейт разкри, че най-малкият й син, принц Луи, е зает с градинарски проект в училище и в момента отглежда боб. Той е сложил растението в чаша и наблюдава как корените растат и се развиват. По думите на Мидълтън, зрънцата започват доста бързо да еволюират и да се превръщат в бобова култура. 

Модната кралица Кейт Мидълтън включи принцеса Даяна в коронацията на Чарлз

Кейт Мидълтън се забули за специална среща с доброволци

Устойчива мода – Кейт Мидълтън облече своя рокля от 2019-а

Докато разговаряше с деца от началното училище на църквата "Свети Георги" в Камбъруел, някои от младежите разпитаха Кейт за любимия й цвят, който е зелено, и попитаха какво е да си член на кралското семейство

"Трябва да работиш упорито, но най-хубавото е, че мога да се срещам с деца като вас", каза тя. Допълни, че кралското семейство помага в подкрепа на различни хора в страната, награждават невероятната работа, която се върши в Англия и се грижат за всичко. Едно любопитно дете я попита дали самата тя създава законите, но Кейт отвърна, че това е задача на министър-председателя. 

Кейт Мидълтън

Снимка: Getty Images

11-годишният Сарон Фикремариам е успял да попита принцесата на Уелс каква ще бъде първата й задача, когато стане кралица на Великобританият, а тя е отговорила, че ще се погрижи за децата. 

За още новини от кралските семейства по света последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари