IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гумени ботуши – задължителните обувки за дъждовната есен

24 октомври 2023 08 40

Останете сухи, докато изглеждате стилно

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Гумените ботуши може да са най-несексапилните ботуши във вашата колекция, но заедно с най-доверените ви ботуши за сняг, те са най-практичните видове обувки за дъждовната есен. Това са ботушите, на които да разчитате, за да сте в безопасност и сухи по време на сутрешното пътуване до работното място.

Гумените ботуши трябва да са водоустойчиви – това, разбира се, е ясно само по себе си. Но също така е важно да изглеждат стилно и да не са такива, сякаш току-що сте излезли от зеленчуковата градина. По-скоро трябва да са модели, които изпълняват две задачи – държат крака ви сух и в същото време допълват тоалета ви по прекрасен и шикозен начин. 

Освен това, когато пазарувате чифт страхотни ботуши, които да добавите към колекцията си, те трябва да съответстват на останалите ви дрехи и обувки в гардероба. Така че, когато сте на пазар за гумени модели, е от ключово значение да потърсите чифт, който безпроблемно съчетава модата и функционалността.  

Тази есен, освен класическите гумени ботуши, може да промените малко обстановката, като опитате няколко различни версии като кубинки, розови модели и такива с дължина до коляното. Има множество опции, от които да избирате, така че всичко зависи изцяло от вас и вашия стил. 

Гумени ботуши – какви да носите през есента

Ярки цветове

гумени ботуши

Снимка: Getty Images

Ярките цветове навлязоха в модата с пълна сила и са тук, за да останат още дълго време. Въпреки че са по-скоро подходящи за лятото, през есента също може да намерите място за тях в стила си, за да се преборите с мрачното време и депресията, която то причинява. Изберете зелен лайм, розово или пък светлосиньо като цвят за вашите гумени ботуши, в които да пъхнете стилни панталони, за да предпазите крачолите от намокряне. 

Сливов цвят

гумени ботуши

Снимка: Getty Images

Ако пък не сте фенове на ярките цветове, но не искате да носите баналното кафяво през есента, ви предлагаме да опитате тъмнолилав цвят, който изглежда добре на всеки и може да го съчетаете с лилавите си хромирани нокти. Матовото покритие придава на този чифт изискано усещане, докато текстурата на долната половина добавя интересен привкус. Дебелите токчета добавят височина, без да компрометират с фактора на приплъзване по мократа земя. 

Неутрални ботуши

гумени ботуши

Снимка: Getty Images

Винаги ще изглеждате стилно във високи до коляното ботуши, а моделите в неутрални цветове добавят още повече елегантност. Когато се съмнявате какъв цвят да носите, винаги избирайте сивото или бежовото. Те са нюанси, които пасват на почти всеки друг цвят и изглеждат добре за всеки повод. 

Розови ботуши

гумени ботуши

Снимка: Getty Images

Не сме готови да се откажем от тенденцията Barbiecore, така че розовите гумени ботуши се вписват идеално в есенния ни тоалет. Яркият цвят набра огромна популярност през лятото, след като на голям екран беше пуснат филма „Барби“ с Райън Гослинг и Марго Роби. Този приглушен нюанс на дъвка е идеалният преход към есента, особено когато е съчетан с контрастиращи цветове като зелено. 

Черни гумени кубинки

гумени ботуши

Снимка: Getty Images

Кубинките са модна тенденция от известно време и са толкова гъвкави, че могат да бъдат оформени с почти всяко облекло. Те са класика и се предлагат както с връзки, така и с ципове. Дебелите подметки им придават носталгично настроение от 90-те, което е страхотно завръщане във времето, когато кубинките бяха особено популярни. 

Зимна мода – с какво да носите ботуши под коляното

Есенни обувки: Как да носим високи ботуши

С ботуши край басейна: Това го може само Джей Ло

Бели гумени ботуши

Може да е нелогично да носите бели ботуши в дъждовно време, но смятаме, че този чифт е твърде красив и елегантен, за да го пропуснем. Белият цвят и високият стил до коляното напомнят за 60-те години, но масивните токчета им придават съвременно усещане. Този чифт е толкова стилен, че може да се носи и в моментите, когато навън не вали. 

За още идеи от света на модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари