IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пролетен маникюр – цветовете, които ще доминират сезона

2 април 2024 18 00

Пренесете се в по-топлото време още сега

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Няма нищо по-свежо от новия маникюр, особено в началото на пролетта, когато започват да се появяват по-ярки нюанси на лака. След месеци на тъмни цветове, които съответстваха на мрачните дни на зимата, преминаването към по-живи багри е точно това, от което се нуждаем, когато времето започва да се затопля и пролетта е тук. 

От нюанси на зелено, които ни напомнят как изглежда тревата, до меко жълто, вдъхновено от свежи маргаритки и слънчева светлина, пролетните цветове са тук, за да ни помогнат да отпразнуваме по-топлите дни, които са пред нас. Кажете сбогом на мрачните тонове и приветствайте пълната гама от ярки и пастелни цветове за пролет 2024 година. 

Пролетни цветове за маникюр 2024

Млечнолилаво

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by M e g (@gel.bymegan)

Лавандулата е традиционен пастелен цвят, който се връща всяка пролет, но тази година ще изглежда малко по-млечен, което ни харесва. Този мек нюанс е идеалният цвят за преход от по-приглушените зимни към по-цветните и свежи пролетни нокти. 

Ментовозелено

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chloe (@polishedby.chloe)

Миналата година видяхме цитрусовото зелено да излиза на сцената на маникюрите, но през 2024 година нюансът на зелено, който ще виждаме навсякъде, е малко по-кремав. Ментовозеленото привлича вниманието, без да се натрапва, поради което е един от нашите фаворити.

Малина

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lauren ✨ (@lolo.nailedit)

Розовото никога няма да излезе от мода, особено когато говорим за маникюр, но тази по-дълбока малинова версия е готиният начин да лакирате ноктите си тази пролет. Забавният нюанс е добре дошла промяна от класическото розово, но също така е смел избор и ще пасне на всичките ви бански костюми, които приготвите за първата си спа почивка. 

Кремаво синьо

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lauren ✨ (@lolo.nailedit)

Предстои ни да виждаме все по-синьо небе и тази по-приглушена версия на цвета е нещото, което да носим, за да посрещнем пролетта с отворени обятия. С лек намек към сивото, кремавото синьо е по-спокоен от ярката си алтернатива, за да пасне идеално на пролетните ви дрехи, но в същото време да не отнема вниманието от тях. 

Мек блясък

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by M e g (@gel.bymegan)

Ако не можете да изберете между млечната лавандула или зимното сиво, ви предлагаме нещо по средата. Добавете малко блясък и ще получите перфектния маникюр. 

Нов маникюр – как да си го направите у дома

Зимен маникюр – популярните цветове за сезона

Нов маникюр – опитайте дизайн на счупено стъкло

Пастелни цветове

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bryony Howell (@gelsbybry)

Защо да изберете само един пастелен цвят, когато може да имате няколко? Възползвайте се от нюансите на сезона, като украсите ноктите си със синьо, розово, жълто, лайм и нежно лилаво. 

За още идеи за маникюр и новини от света на красотата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари