IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мелания Тръмп критикува Ана Уинтур заради поставянето на Джил Байдън върху корицата на Vogue

17 май 2022 16 30

Бившата първа дама даде първото си интервю след напускането на Белия дом

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Мелания Тръмп споделя мнението си за избора на Ана Уинтур да постави първата дама Джил Байдън на корицата на списание Vogue през август 2021 година.

В ново интервю, което е първото на бившата първа дама след напускането ѝ на Белия дом, г-жа Тръмп критикува главната редакторка на модната библия, наричайки я „пристрастна“, що се отнася до избора ѝ на политически лица за корицата. Тръмп обвини Уинтур в това, че си има любимци и нелюбимци, говорейки пред Fox & Friends Weeknd.

Мелания Тръмп

Снимка: БГНЕС

Водещият Пийт Хегсет попита Мелания как се чувства относно бившите корици на списание Vogue, отбелязвайки, че Мишел Обама получава честта три пъти по време на престоя си в Белия дом, а Хилъри Клинтън се сдобива само с една. „А вие, с вашето бизнес и модно минало, както и с вашата красота, никога не сте били на корица на Vogue. Защо са тези двойни стандарти?“, пита Хегсет.

Г-жа Тръмп не се забави с отговора си, казвайки, че списанието е „пристрастно“ и това си личи от разстояние. „Мисля, че американците и всички останали хора го виждат. Това беше тяхно решение, а аз имам много по-важни работи, за които да мисля и да правя. И ги направих в Белия дом. Нямах време да бъда на корицата на Vogue“, категорична бе Мелания.

От списание People отбелязват, че Лаура Буш, Барбара Буш и Нанси Рейгън, които са съпруги на консервативни президенти, са били заснети за списание Vogue, но никога не са били на корицата.

Мелания Тръмп все пак може да се похвали с корица на модната библия, но през далечната 2005 година. Тогава тя не е първа дама, но се снима точно след сватбата си с Доналд Тръмп, като на част от снимките носи и сватбената си рокля.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diet Prada ™ (@diet_prada)

Лошите чувства между Мелания Тръмп и Ана Уинтур обаче не се изчерпват само до отказаната корица на Vogue. Те датират още от 2016 година, когато главната редакторка не е предупредила първата дама, че ще посети Trump Tower, за да се срещне с новоизбрания президент Доналд Тръмп.

Според новата книга за Ана Уинтур, носеща името „Ана: Биографията“, г-жа Тръмп дори не поздравила Уинтур, когато тя пристигнала в дома ѝ в Манхатън. Твърдението е направено от бившата приятелка и говорителка на Мелания – Стефани Уолкоф, която пише собствена книга за престоя си в Белия дом.

Мелания -

Снимка: БГНЕС

Модната редакторка, чието списание подкрепи опонента на Тръмп – Хилъри Клинтън, се обърнала към Иванка Тръмп, за да планира срещата с Доналд след изборите през 2016 година. Очевидно това ядосало Мелания, която винаги е била канена на събития, организирани от Vogue и е смятала, че има тясна връзка със списанието и Ана Уинтур.

„Мелания не разбираше, че е канена на събитията от Ана не защото двете са приятелки, а защото се появи веднъж на корицата на Vogue през 2005 година“, пише журналистката Ейми Одел в книгата си. Тя допълва, че екипът на модната библия се е опитал на два пъти да покани Мелания за снимки, но без това да гарантира корица. Именно поради тази причина г-жа Тръмп е отказвала поканите.

Стефани Уолкоф пък пише в книгата си, че Мелания е била наясно, че никога няма да се появи на корица на Vogue като първа дама. Според нея, причината била, че всички в списанието ѝ завиждали за стилните визии, макар някои известни дизайнери да са отказвали да я обличат.

„Не ми пука за Vogue или за друго списание. Те никога няма да ме сложат на корицата. Всички тези хора ми завиждат“, казва Мелания, според книгата на Уолкоф.

Мелания -

Снимка: БГНЕС

В „Ана: Биографията“, Одел пише, че Ана Уинтур била толкова разочарована от загубата на Клинтън през 2016 година, че плакала пред целия екип на следващия ден.

Що се отнася до Стефани Уолкоф, през 2020 година срещу нея беше заведено дело, обвинявайки в нарушаване на споразумение за конфиденциалност, което е подписала с правителството. То гласяло, че тя няма право да разкрива лични детайли за Тръмп в каквито и да било мемоари. Искът обаче беше оттеглен през 2021 година.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари