IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Растителна диета, пилатес... Тайната на Ариана Гранде за добра форма

13 май 2021 08 30

Певицата се движи много и има перфектна талия

БГНЕС/IStockphoto

Само преди няколко дни Ариана Гранде изненада приятно феновете си, оглавявайки класацията Hot 100 на „Billboard“ за сингли. Съвместната ѝ песен с The Weeknd – Save Your Tears, която е ремикс на неговия едноименен оригинал, зае първо място в чарта. Макар в клипа към нея да виждаме нейната анимирана версия, в профилите ѝ в социалните мрежи и други видеа, певицата изглежда прекрасно – красива, нежна и винаги в добра форма. И ако си мислите, че тънката ѝ талия се дължи само на гените ѝ, дълбоко се лъжете. Също като много други свои колежки, изпълнителката се стреми да спазва определен режим, за да си позволи по-нестандартни сценични тоалети и да бъде здрава.

Разглеждайки снимките на звездата, която от няколко месеца е сгодена, си казваме, че тя е като кукличка – мъничка, слабичка, ходеща винаги на токчета поради по-ниския ѝ ръст. Но откъде черпи енергията, която ѝ е нужна в звукозаписното студио или за по-ритмични танци на сцената? Когато не е на работа, много често тя отива във фитнеса, който определя като нейното „щастливо място“. В една от последните си публикации в своята история в Instagram, тя показа как тренира.

Каква е тайната на Ариана Гранде за стегнато тяло?

Предпочита да е на растителна диета

Не само когато има нужда да свали някой излишен килограм или да стегне корема, Гранде минава към консумацията на храни, изцяло от растителен произход. Изключвайки месото от менюто си, тя се храни по-здравословно от години и така се грижи за своето тяло в по-дългосрочен план.

„Твърдо вярвам в яденето на пълноценна растителна храна, която може да увеличи продължителността на живота и да ви направи още по-щастлив човек“, разказва Гранде пред Mirror.

Изпълнителката споделя, че понякога не вечеря, ако е твърде заета и е още навън. „... Просто се придържам към това, което знам – зеленчуци, плодове и салата“, казва тя.

Ограничава максимално вредните храни

Също като всеки млад човек, Ариана има моменти, в които ѝ се иска да хапне няколко парчета шоколад или пък пържени картофки с бургер. Пред камерите тя е толкова фина, сякаш всеки момент ще се счупи. Ако си мислите, че е постигнала тази фигура с драстична диета, бързаме да поясним, че тя се дължи по-скоро на това, че е ограничила до минимум вредните храни. И резултатът е чудесен, особено когато по-голямата част от режима ѝ е здравословен.

„Причината, поради която отслабнах толкова много е, че преди живеех с нездравословна храна“, посочи тя в своя публикация в Tumblr.

Ариана Гранде обяснява, че с драстичната промяна в хранителните ѝ навици постепенно започнала да поддържа едни и същи килограми.

Здравословното хранене – основен приоритет

Ариана Гранде,

БГНЕС

27-годишната звезда става известна от много малка, като преди пандемията често пътува за концерти и се храни на крак. Но с течение на времето осъзнава, че придържа ли се към здравословно хранене, дори когато не си е у дома, тя се чувства много по-добре, не пълнее, нито има проблеми с храносмилането или задържа вода.

„Ариана обича супи, смутита и салати, които са чудесни храни за всеки, който няма време“, каза пред Shape Харли Пастернак, който е личният ѝ инструктор и консултант по хранене на много други известни личности от американския шоубизнес.

„Супите, смутитата и салатите всъщност не изискват много усилия“, казва още той, посочвайки, че не е нужно човек да прекарва часове в кухнята, за да яде по-здравословно.

Обожава да ходи на пилатес

Наскоро Гранде показа в Instagram, че е била на пилатес – едно от любимите ѝ занимания в залата, с което тя стяга тялото си.

В интервю за Popsugar, треньорът на изпълнителката, разкрива още, че не само пилатесът ѝ помага за поддържане на форма. По думите му, режимът ѝ включва и ходене пеша.

„Дванадесет хиляди крачки на ден и тя ги постига. Не мога да си представя, че тя ще престане да се движи“, обяснява Пастернак.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари