IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Аксесоари за есента и зимата – Ирина Шейк и любимите ѝ чанти

11 октомври 2023 12 30

Прекрасна фотосесия на фона на вече липсващата ни зеленина

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Модната къща Furla разкри своята хипнотизираща кампания за есен/зима '23, озаглавена „Италианската градина“, разкривайки духа на семплостта с фокус върху тишината и архитектурата. 

Изображенията, направени на фона на историческата Вила Силвио Пелико в Пиемонт, показват спокойствието и хармонията на природата, преплитащи се по идеален начин. Кампанията показва чанти, украсени с блокове от живи цветове и изискани нюанси, създавайки визуално въздействащи снимки. Красивата зеленина, напомняща ни на току-що отишлото си лято, радва не само очите ни, но и ни зарежда с положителни емоции и ни кара да се усмихваме. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FURLA (@furla)

Към всичко това се добавя и безупречната красота на Ирина Шейк, която е новото лице на марката. Заснета от известния фотограф Кото Болофо, супермоделът е олицетворение на изисканата, безгрижна жена с естествена визия. Рускинята е снимана на фона на прекрасните градини във Вила Силвио Пелико, контрастиращ на сегашната есенна обстановка около нас. 

С чантите си за есен/зима '23 Furla се опитва да покаже великолепието на Италия, характерна с красивите градини, пренасяйки го върху фини кожи и комбинирайки го с есенни цветове като лилаво, кафяво, тъмносиво и люляково. Заобикалящата среда, през която Шейк се движи, се характеризира с чисти, прости линии, които отразяват основната естетика на марката. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FURLA (@furla)

Шейк сменя няколко монохроматични тоалета, които пасват идеално на цветовете на чантите. Един от най-впечатляващите модели е украсен с огромни цветни блокове, комбиниращ лилаво, бяло и сиво. Рускинята е избрала да го съчетае с изцяло бял тоалет от рокля, блейзър и бели ръкавици. Следват комбинации между жълта чанта и черен тоалет, както и изцяло есенна визия от бежово палто, кафяви ботуши и кафява чанта. 

Рекламната кампания на Шейк идва на фона на продължаващите слухове за новата връзка на бившия ѝ – Брадли Купър. Актьорът на няколко пъти бе забелязан в компанията на Джиджи Хадид, която е една от най-известните колежки на Ирина. Двете дами често се засичат по модни подиуми, дефилирайки за едни и същи марки. Наскоро бяха заедно на Седмицата на модата, но до този момент не се съобщава за напрежение помежду им.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FURLA (@furla)

След флирта с Леонардо ди Каприо, Джиджи Хадид се забавлява с Брадли Купър

Брадли Купър не е притеснен от зараждащия се роман между Ирина Шейк и Том Брейди

Срещата на бившите – Ирина Шейк и Брадли Купър заедно на Met Gala

Ирина и Брадли бяха заедно от 2015 до 2017 година, като двамата имат и 6-годишна дъщеря Леа. Въпреки неуспеха на връзката им, двамата останаха добри приятели и често ходят заедно на почивки или празнуват важни поводи. Наскоро те бяха забелязани във Венеция заедно с Леа, което породи слухове за възобновяване на отношенията им. Оказва се обаче, че пътуването е било само приятелско, като в момента се говори, че Шейк е във връзка с Том Брейди, който пък е бивш на нейната колежка Жизел Бюндхен. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FURLA (@furla)

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

КоментариКоментари