IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ответен удар: Рики Мартин съди племенника си за 20 милиона долара

9 септември 2022 10 40

Момчето обвини изпълнителя в сексуален тормоз

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Казват, че колелото на живота постоянно се върти и това се видя от последните действия на Рики Мартин.

Само няколко седмици, след като спечели делото срещу племенника си, изпълнителят нанася своя удар по момчето, съдейки го за 20 милиона долара. Денис Санчес Мартин шокира света, след като обяви пред целия свят, че Рики Мартин го е насилвал сексуално в продължение на няколко месеца. 50-годишният изпълнител отрече твърденията, а малко по-късно Мартин оттегли иска си.

В документите, цитирани от световните медии, се казва, че Рики съди Денис заради изнудване. „Ситуацията продължава, въпреки че ответникът доброволно се оттегли от дело, което е започнал срещу ищеца въз основа на лъжи, по време на което той призна под клетва, че никога не е бил сексуално насилван от ищеца“, пишат адвокатите на Мартин в иска.

Според жалба на Мартин, Санчес – чиято майка е сестра на Рики – първоначално отправил претенции срещу него, след като той не го последвал в социалните медии и игнорирал исканията му да направи профил в социалните мрежи на децата на изпълнителя. Твърди се, че Санчес е публикувал телефонния номер на вуйчо си, принуждавайки певеца да го промени. Месеци по-късно той завежда дело срещу Мартин за сексуално насилие и поиска ограничителна заповед.

В делото си Санчес твърди, че с Мартин са имали романтична връзка в продължение на седем месеца и че изпълнителят не е приел добре раздялата. Допълва, че се страхува за безопасността си и затова желае ограничителна заповед. Съдията уважава искането на Санчес, като издава ограничителна заповед за 20 дни, която изтече на 21 юли. На същия ден Мартин беше привикан в съда, за да разкаже своята истина на случилото се.

Малко преди това обаче Санчес се обажда на адвокатите на вуйчо си, за да преговаря за икономически дивиденти в замяна на оттеглянето на иска. Екипът на Мартин обаче не уважава молбата. На изслушването на 21 юли, Санчес – чрез своите адвокати – моли съда да оттегли делото.

„Ответникът Санчес подаде искането си за ограничителна заповед въз основа на злонамереност и враждебност срещу ищеца, поради самия факт, че не е успял да получи отговор на множеството си съобщения“, се казва в документа на Мартин, като по-късно се добавя, че момчето е заплашило и изнудвало певеца. Твърдял, че ако не получи финансова компенсация, ще продължи с опитите си да унищожи кариерата на вуйчо си и неговата репутация чрез фалшиви и злонамерени обвинения.

Адвокатите на Мартин казват, че поради твърденията на Санчес, певецът е загубил многомилионни договори, след като настоящи и бъдещи артистични проекти са били оттеглени. Именно затова Мартин съди Санчес за 20 милиона долара.

КоментариКоментари