IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рики Мартин планувал развода още преди пандемията

7 август 2023 15 00

Певецът е готов за нова връзка

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Рики Мартин хвърли бомбата, че се развежда с Джуан Йосеф. Оказва се, че певецът и известният художник имали противоречия отдавна. И още преди пандемията започнали да говорят за раздяла. Те я отлагали няколко години, но така и не успели да рестартират брака си.

Известният изпълнител признава в интервю за Telemundo, че вземането на решение за развод не било лесно. Ето затова на двамата им отнело доста време, в което обмисляли крачката.

„Когато обществеността разбра, вече бяхме преминали през процес на скръб“, обяснява Мартин.

„Планирахме тази ситуация от дълго време. Това бе преди пандемията“, казва още носителят на „Грами“.

По думите на Рики, той и Джуан „винаги ще бъдат семейство“. Освен това те имат две деца – Лусия на 4 и Рен на 3, които смятат да отглеждат заедно, макар и разделени. Друг е въпросът с другите по-големи деца на певеца, с които той се сдоби чрез сурогатна майка, преди да сключи брак с Йосеф.

Мартин не иска показен съдебен процес

По думите на Рики, той и бившият му искат да оставят неволите на връзката си за себе си. И не се превръщат в онези разделени звезди, които се съдят с години и не могат да се разберат за попечителството и имуществото си.

„Децата ми никога не са виждали битка между Джуан и мен“, добави той. И изтъкна, че двамата решили с един разговор в неговата стая, че поради различията си не бива повече да са заедно.

51-годишният Мартин допълва, че раздялата е била по-лесна, отколкото той или Йосеф са очаквали.

След 6 години брак – Рики Мартин се развежда

Рики Мартин разгорещи страстите, позирайки само по кърпа

Ответен удар: Рики Мартин съди племенника си за 20 милиона долара

Певецът и художникът остават приятели

Рики обяснява, че днес с бившия му са в много добри отношения.

„Гледаме се в очите и се усмихваме, прегръщаме се и преминаваме през възходи и падения, плачем заедно и се смеем заедно“, казва още изпълнителят за това как се чувства след развода.

„Беше чудесно“, казва Рики и добавя, че дори се пошегувал с Джуан, че трябва да дават съвети на други двойки как да се разведат правилно като тях.

„Беше много по-лесно, отколкото си мислехме, но го направихме с време и спокойствие“, категоричен е той.

Певецът е готов за ново начало

Звездата гледа положително на това, че е свободен и му предстои много. „Искам да си прекарам добре, искам да се наслаждавам на живота… Нека да го успокоим, но да, виждам се в друга връзка. Не говоря за близкото бъдеще, но харесвам да съм влюбен, обичам да съм във връзка, обичам да се събуждам сутрин със сутрешна целувка, закуска…“, коментира той.

Известният изпълнител и художникът обявиха развода си през юли. Те споделиха в съвместно изявление, че се разделят с уважение и достойнство, почитайки това, което са преживели заедно.

„Най-голямото ни желание сега е да продължим да имаме здрава семейна динамика и връзка, съсредоточена върху мира и приятелството, за да продължим съвместното възпитание на нашите деца, запазвайки уважението и любовта, които имаме един към друг“, съобщиха те.

В допълнение към двете деца, които споделят, Мартин има и двама синове – 14-годишните близнаци Матео и Валентино.

Латино суперзвездата и роденият в Сирия шведски художник се ожениха през 2018 г.

За още новини от света на звездите, киното и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари