IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Синът на Никълъс Кейдж е разследван заради нападение над майка си

8 май 2024 17 40

Уестън е най-голямото и единствено дете от връзката му с Кристина Фалтон

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Уестън Копола Кейдж е заподозрян за престъпление, включващо нападение над собствената му майка Кристина Фалтон.

Твърди се, че 33-годишният мъж, който е единствено дете от връзката на Фалтон с Никълъс Кейдж, е влязъл в словесна свада с майка си на 28 април в дома ѝ в Лос Анджелис, преди инцидентът да стане физически. TMZ първо сподели информацията, позовавайки се на свои източници от правоприлагащите органи. Изданието, цитирайки източници, пише, че Уестън е заподозрян за нападение в резултат на предполагаема кавга. Полицейското управление на Ел Ей потвърждава, че е направен доклад за физическо престъпление.

В изявление пред списание People обаче 56-годишната Фалтон оспорва твърденията, че тя и синът ѝ са се карали преди предполагаемото физическо насилие.

„Противно на всички твърдения, Уестън и аз не сме имали спор преди инцидента. В неделя, 28 април, няколко от най-добрите приятели на Уестън се свързаха с мен за помощ, защото той преживяваше криза на психичното здраве“, казва Фалтон.

Тя допълва, че е действала бързо, за да гарантира безопасността на сина си. „При пристигането ми ме посрещна син, който очевидно беше в състояние на психически срив, което от своя страна се превърна в ужасяващо преживяване. Винаги съм била готова да помагам на сина си с неговите психически проблеми. Правя всичко, което мога, за да му осигуря постоянна подкрепа, от която той има нужда“, казва още загрижената майка.

До този момент не са извършени арести, а Уестън все още запазва мълчание по случая. 

Уестън е музикант и актьор, който се е появявал в няколко от проектите на баща си. Той направи дебюта си на голям екран през 2005 година в Lord of War, след което получи роли в други филми. Най-скорошната му поява беше през 2014 година в The Night They Came Home.

„Всеки предсказваше, че ще стана актьор, просто заради начина, по който прекарвах по-голямата част от детството си – заедно с приятели и създавайки истории, които след това снимах“, казва Уестън пред The Hollywood Reporter през август 2019 година.

Той допълва, че да бъдеш част от известно семейство си идва със своите предизвикателства, особено когато започваш собствена кариера. Отбелязва, че много хора са смятали, че разчита само на знаменитата си фамилия, за да успее в Холивуд. По думите му, имало е моменти, в които говори с хората и усеща, че те вече са си изградили мнение за него, базирайки се на връзката му с Кейдж.

Говорейки за най-голямото си дете през 2015 година, Никълъс Кейдж нарече Уестън „истински артист“ и допълни: „Той може да прави неща, за които аз само мога да мечтая... да композира музика, да пее, да играе, да извайва и да готви. А сега вече е и любящ баща“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daily Mail (@dailymail)

През 2017 година Уестън, който е имал проблеми със зависимостите, беше арестуван за шофиране в нетрезво състояние и катастрофа в Лос Анджелис, от която е избягал. Две години по-рано говори за опитите си да остане трезвен, казвайки че е имало моменти, в които хората са смятали, че копае собствения си гроб.

Никълъс Кейдж с изненадваща прическа

Никълъс Кейдж за петия си брак: Този път постъпих правилно

Никълъс Кейдж и съпругата му Рико Шибата с първа обща корица

Относно пътя си към отрезвяването, бащата на четири деца сподели, че раждането на първия му син му е помогнало да се фокусира върху възстановяването.

Уестън е най-голямото и единствено дете на Никълъс Кейдж и Кристина Фалтон. Актьорът също така е баща на 18-годишния Кал-Ел, когото споделя с третата си съпруга Алис Ким. 19-годишната му дъщеричка, Август, е от брака със сегашната му съпруга Рико Шибата.

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари