IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Явно не е толкова страшен: Арми Хамър отново е влюбен

29 юни 2023 14 50

Нароченият за канибал актьор има нова половинка

Getty Images

Getty Images

Арми Хамър се появи ръка за ръка с бившата си приятелка Лиза Перейма, седмица след като финализира развода си с Елизабет Чембърс. Звездата от филма Call Me By Your Name беше забелязан да целува нежно блондинката, докато двамата обядваха в Портофино, Италия, във вторник. Сайтът Page Six публикува снимки от лежерната почивка на нарочения за канибал актьор и русата му приятелка.

Перейма беше забелязана да гали по челото 36-годишния Хамър, а след обяда си двойката тръгна ръка за ръка на разходка из живописните улички. На кадрите звездата от „Социалната мрежа“ носи небрежни сандали, черно-зелена тениска на Under Armour и сини панталони.

Неговата половинка пък е избрала топ без презрамки, дънкова пола и чифт бели кецове, съчетани с бяла чанта. Арми и Лиза бяха романтично свързани за първи път в началото на 2021 г., но после се появи слухът, че двамата са се разделили през февруари 2022 г., но явно са възродили връзката си.

Хамър и Чембърс имат две общи деца от брака си – 8-годишна дъщеря Харпър и 6-годишен син Форд. 40-годишната Елизабет подаде молба за развод от актьора през юли 2020 г. след 10-годишен брак, посочвайки „непреодолими различия“ като причина за раздялата им. На следващата година обаче няколко жени обвиниха Хамър в сексуални престъпления – включително канибалистичен фетишизъм и BDSM фантазии.

Жена, която се идентифицира само като Ефи, сподели в Instagram профила си шокиращите твърдения, че звездата от филма „Смърт край Нил“ се е изживявал като Ханибал Лектър, като е обичал да смуче кръвта ѝ, а освен това заяви, че той я е изнасилил жестоко по време на връзката им.

На фона на тези противоречиви твърдения Окръжната прокуратура на Лос Анджелис направи свое разследване, но в крайна сметка реши, че няма достатъчно доказателства, за да повдига наказателно обвинение срещу Хамър.

Докато течеше разследването Арми се премести да живее на Каймановите острови, където именно се е запознал с Лиза Перейма.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари