IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сандра Бълок на 59 – Райън Рейнолдс я поздрави с гола сцена

28 юли 2023 08 30

Дженифър Анистън пък разкри прякора на приятелката си

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Сандра Бълок безспорно е една от най-обичаните актриси. През десетилетната си кариера в Холивуд тя успя да избегне всякакви скандали, противоречиви интервюта и любовни триъгълници. В историята ще остане единствено талантът и огромната ѝ усмивка, които ни радват от екрана и по време на фестивали и промоционални турнета.

На 26 юли Бълок навърши 59 години, макар те въобще да не ѝ личат. По случай рождения си ден, актрисата получи множество поздравления не само от фенове, но и от колеги, показващи че е обичана навсякъде. Едни от най-впечатляващите публикации в социалните мрежи в чест на рожденичката бяха от Райън Рейнолдс и Дженифър Анистън. И двамата споделиха едни от любимите си спомени с Бълок – на екрана и в реалния живот.

В типичния си шеговит стил, Рейнолдс публикува видео от гола сцена със Сандра от филма „Предложението“. Романтичната комедия от 2009 година разказва за ужасна шефка и нейния подчинен, които трябва да се правят на женени, защото визата на дамата изтича. За да може да преминат успешно теста, доказващ истинността на брака им, двамата трябва да се опознаят напълно само за няколко седмици, което ги поставя в забавни ситуации.

Една от най-интересните сцени е, когато героите на Бълок и Рейнолдс, които не се понасят, трябва да останат в семейния дом на младоженеца и то в една и съща стая. Така те се озовават голи, когато Маргарет (Бълок) се подхлъзва, докато търси кърпа, а Андрю (Рейнолдс) се е съблякъл, готов за къпане, след като се завръща от бягане. Именно този момент от филма е използван от актьора, за да пожелае всичко най-хубаво на приятелката си.

„Честит рожден ден на неподражаемата и зашеметяваща Сандра Бълок! За твоя рожден ден тази година взех и на двама ни координатори на интимните сцени. И отдел „Човешки ресурси“. И облекло?“, написа актьорът.

Думите му са шеговито насочени към днешните нови правила в Холивуд, които задължават продукциите да имат координатори на интимните сцени, за да се избегнат твърдения и обвинения за насилие или твърде много опипване по време на снимките. Според голяма част от актьорите, по този начин се губи възможността за импровизация, която много често е ключът към добрата сцена.

Сандра Бълок наскоро си спомни за голата сцена с Рейнолдс, казвайки в подкаста на Адам Рей, че е почувствала огромна сигурност и спокойствие по време на снимките. „С него се познаваме още преди тийнейджърството. Много, много, много отдавна“, казва актрисата.

Носителката на „Оскар“ разказва, че снимачната площадка е била затворена за въпросната сцена, което означава, че единствено тя, Рейнолдс, оператор и гримьорите са имали достъп. Двамата са били покрити със специални предпазни лепенки с цвета на кожата, които са залепени върху интимните части. Шегува се, че дори не погледнала към Рейнолдс, защото е щяло да бъде доста неловко заради близката им връзка.

„Когато казаха „Стоп“, не можехме да помръднем. Райън беше по гръб, коленете му във въздуха, а аз съм на пода, облегната върху тях. Просто чакахме, без да се гледаме, но не можехме и да мръднем“, спомня си още Бълок.

Тя бе категорична, че се е съгласила да направи голата сцена, само ако е забавна и леко унизителна за нея. Няма да ме видите в гола сцена, където се опитвам да бъда секси – в истинския живот или на екрана. Просто няма смисъл за мен в това! Именно затова исках да направя това нещо с приятел, на когото мога да вярвам и с когото мога да се забавлявам. Знаех, че ще съм в безопасност“, каза актрисата.

Сандра допълни, че Рейнолдс е имал лек проблем, когато една от лепенките започнала да се отлепя и режисьорката започнала да крещи. Тогава актрисата едва се сдържала да не спре снимките, но Райън от своя страна, запазил пълно самообладание, което впечатлило всички на снимачната площадка.

Сандра Бълок си спомни неудобен момент с любовна сцена с Райън Рейнолдс

Сандра Бълок: Ако не се бях взела в ръце, щях да умра

Въпросът на 90-те: Имало ли е любов между Киану Рийвс и Сандра Бълок?

Дженифър Анистън със сладък прякор за Сандра Бълок

Освен Райън Рейнолдс, още една известна личност от Холивуд показа любовта си към Сандра Бълок.

Дженифър Анистън показа как се забавлява заедно с колежката си в своята кухня. Към тях са се присъединили още няколко приятели, включително Шон Хейс от „Уил и Грейс“. Всички те се опитват да направят вкусни шоколадови тиквени браунита, като Бълок очевидно не е факир в готвенето, нуждаейки се от постоянна помощ в стъпките.

Събирането най-вероятно е било в чест на рождения ден на Бълок, като Анистън публикува няколко снимки от миналото, с които поздрави приятелката си. Чрез тях тя сподели и прякора, с който нарича Сандра, когато двете са сами или сред приятели.

„Честит рожден ден, Санд-а-Ла!! Обичаме те! Толкова много!“, написа Дженифър върху серия от снимки в историите си в Instagram.

Приятелството между двете актриси датира от дълги години, като през 2020 година Бълок седна срещу Анистън за откровен разговор за списание Interview. Тогава те си спомниха за първата си среща, по време на наградите „Златен глобус“, когато са били представени една на друга от Тейт Донаван. След това се засичат на сватбата на общ приятел, когато Бълок изпраща шот уиски на Анистън.

„Изпратих ти шот, след което ти ми го върна, и мисля, че това се повтори няколко пъти. Ако не се лъжа, тогава за първи път ми стана лошо от пиене с теб“, казва Сандра.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари