IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джулия Робъртс с романтична снимка по случай рождения ден на Дани Модър

1 февруари 2024 12 30

Двамата са женени от 2002 година и имат три деца

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

„Очите, Чико, те никога не лъжат!“. Тази реплика е позната на всеки, който е фен на хубавите филми и Ал Пачино. За другите ще издадем, че думите са казани от Тони Монтана (Пачино) във филма „Белязаният“, излязъл на екран през 1983 година. Въпреки че от премиерата са минали повече от 40 години, тази реплика остава завинаги в златните страници на Холивуд. 

И ако погледнем последната снимка на Джулия Робъртс и Дани Модър, ще разберем, че думите на Монтана не са само добре написан сценарий, а истина, която е доказана в реалния живот. Очите, в действителност, не лъжат, когато става дума за любов. 

В сряда Дани Модър навърши 55 години и получи специално пожелание от съпругата си Джулия Робъртс. Двамата рядко показват романтични моменти в социалните мрежи, а и отдавна не сме ги виждали заедно на червения килим. Въпреки слуховете за разрив в отношенията им, актрисата и операторът са все толкова влюбени и очите им издават това. 

„Честит рожден ден на този прекрасен мъж, който осветява живота ни“, написа само Джулия под снимката, на която се е сгушила в Модър и го гледа влюбено. Той, от своя страна, отвръща на погледа и двамата сякаш се изгубват един в друг, напълно изключвайки останалия свят. 

Робъртс за първи път среща съпруга си, който е един от най-известните оператори в Холивуд, на снимачната площадка на The Mexican през 2001 година. Актрисата си партнира с Брад Пит, а Модър е един от членовете на снимачния екип. 

Двамата се женят на изненадваща церемония на 4 юли 2002 година, след като канят гостите си под претекст, че ще правят парти за Деня на независимостта. Това е втори брак и за двамата. Преди това Робъртс е била омъжена за Лайл Ловет в средата на 90-те, докато Модър е бил женен за Вера Стеймберг. 

След сватбата си двойката започва постепенно да изгражда семейство. Първо се появяват близнаците Хейзъл и Финиъс, които вече са на 19 години, а след това се ражда и вече 16-годишният Хенри

Джулия Робъртс и Дани Модър – щастие, напук на слуховете за развод

Джулия Робъртс поздрави Дани Модър за рождения му ден

Щастие в дома на Джулия Робъртс и Дани Модър

Влюбените се опитват да държат връзката си далеч от светските хроники и социалните мрежи, но понякога споделят романтични или семейни кадри за специални поводи. През юли 2023 година Джулия сподели снимка, на която Модър я целува по случай 21-ата годишнина от сватбата им. 

По време на участието си в предаването Today миналия декември, Робъртс бе попитана за живота си като работещ родител. Тя отговори, че балансът е възможен благодарение на Модър, който се явява нейната скала. 

„Всичко започва с Дани Модър. Той е моят човек в най-прекрасния смисъл на тази дума, той е нашият капитан на кораба. За мен разбирането на дълбочината на живота, започна именно с него“, казва актрисата. 

Робъртс си създаде традиция да споделя романтични снимки със съпруга си по случай годишнината от сватбата им. Тя го направи и за 20-ата годишнина, когато написа „20 години от целувки с Дани Модър. Още целувки“. Допълни, че тайната на брака се крие в двете отделни мивки и множеството целувки. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook  

КоментариКоментари