IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дигитален детокс, пилатес... Кейт Хъдсън споделя своите уелнес тайни

3 декември 2021 10 30

Актрисата не спира да се движи и винаги е усмихната

БГНЕС

В средата на ноември Кейт Хъдсън бе домакин на мартини парти. На него тя показа стегнатото си тяло, постигнато чрез много усилия. Актрисата вдигна наздравица с комплект от къс топ и пола, прилепващи плътно по тялото. Тогава мнозина я поздравиха за начина, по който изглежда, оставяйки коментари под кадъра.

„Невинаги съм щастлива, невинаги съм радостна, но винаги се движа активно към това“, казва звездата за списание Womenshealth. Пред изданието тя разкри, че освен нейните деца, танците и пилатесът са нещата, които я карат да се усмихва и чувства добре. От друга страна вечерите с приятелите и семейството, както и отделяне на достатъчно време за грижата за себе си, са друго нещо, на което държи.

Какви са уелнес тайните на Кейт Хъдсън?

1. Пауза от фитнеса

След като роди третото си дете, Хъдсън си даде малко почивка, но след това отново се върна в залата, където започна усилени тренировки за възвръщане на формата. И макар да виждаме колко често тя споделя какви упражнения прави, трябва да знаете, че тя не обича пренавиването, което води до демотивация.

„Току-що се прибрах от снимките на Knives Out 2 и си казах: „Просто ще си взема почивка от много натоварените тренировки“, казва тя.

Хъдсън насочва вниманието към това, че не е нужно да спортуваме всеки ден. Дори някои инструктори насърчават кратките почивки, като например седмица, в които тялото се разтоварва и трябва да стои далеч от силно натоварване. Така човек може да се върне с пълни сили и да бъде по-мотивиран за успех.

2. Излизане от рутината

Не е лесно да се излезе от зоната на комфорт. Ако правите едни и същи неща всеки ден, то задължително разнообразете, като смените рутинните упражнения. Йога, танци на пилон, пилатес, функционални тренировки... Тя ходи къде ли не, но в един момент спира и започва с нещо непознато, за да предизвика възможностите си.

„Аз съм Овен. Отегчавам се, така че ми трябва промяна“, казва тя, признавайки, че последното нещо, на което се записала, е високосензорен танцов метод.

„Това е много освобождаващо движение. Наистина е важно да пуснете задържаната енергия“, разкрива още тя пред WH.

3. Движение и пак движение

Хъдсън неведнъж е споделяла, че обожава активния начин на живот и другата нейна уелнес тайна е, че не спира да се движи. Танците и пилатесът са любимите ѝ занимания, които ѝ помагат в това начинание.

„Всички ние сме индивидуални хора с индивидуални нужди, желания и харесваме различни неща – и трябва да намерим какво ни прави щастливи...“, казва холивудската звезда.

За Хъдсън това, че конкретна интензивна тренировка работи, не означава, че и тя трябва да я използва. Просто за да има някакъв ефект и да се чувства добре, всеки трябва да намери онова, което да прави. Ето защо и тя неведнъж спортува под ръководството на инструктор, който има отделен подход към всеки клиент.

4. Дигитален детокс

„Мисля, че едно от най-важните неща, които можем да направим за нашето щастие, здраве и за връзките си с хората – което е огромна част от нашето здраве – е да оставим телефона“, казва Кейт, визирайки това, че е хубаво да спрем да бъдем онлайн през целия ден.

Актрисата изтъква колко е важно да общуваме със своите близки, без да държим телефона в ръка или да е на масата, където да го поглеждаме от време на време.

„Просто не е добре за нас. Всички сме виновни за онези моменти, в които не можем да се измъкнем от това, което причинява голям стрес и нереалистична представа как трябва да изглежда животът ни“, коментира още американската актриса.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари